Saunat.fi Lauttasaari, Melkonkatu 28 E, 00210 Helsinki [map]

"Perinteinen" saunailta yhdessä Retrojen kanssa: olutta, syötävää ja Mestareiden liigaa. Paikkana Lauttasaaren sauna: http://www.saunatilat.fi/pkseutu/saunatfilauttasaari/

Jokainen tuo omat juotavat, tilataan pizzat paikan päällä.

Saunan vuokra tullee olemaan noin 50-60 e per osallistuja, sumplitaan maksut paikan päällä.

Varaus on ajalle 18-24

Kaikki mukaan!
--------
Traditional sauna together with Retro Kings: beer, pizza and Champions league. See more in http://www.saunatilat.fi/pkseutu/saunatfilauttasaari/

Bring your own drinks, and we can order pizza at the sauna.

The fee is about 50-60 e per participant, let's check the payments at the sauna.

Sauna is reserved for us from 6 pm till midnight.

ALL IN!

Availability list

6
Jaxi Kari K Enver Mikko Vesterinen Rosario Erzi
2
Matti P Hannu
17
Jani DannyBoy Giorgio D Jaanis S Ilja P salvatore o Andrea Toni L Juho H Vincenzo C Imer T Piero C Juho S Ville K Joel MP Olli-Pekka E Gianni A

Comment ...

Jouni

Tässä lisätietoa saunatiloista ja muusta / Find more info about the sauna (in Finnish only)

Hinta varaukselle klo 18-24 on 699€, lisätunnit 50€ / kpl, paikan päältä ostettaessa 75€ /h.
Tilan voi vuokrata aamuneljään saakka.

Kaikki tilaisuuteen liittyvät valmistelut sekä juomien ja tavaroiden tuonnit sekä loppusiivoukset + purku tulee hoitaa vuokra-ajan puitteissa.
Hintaan sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle, sekä normaali loppusiivous.Saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle, ja sauna lämpenee noin 45 minuutissa. Omat juomat ja ruoat ovat tiloissamme sallittuja.


TURVALLISUUS:
Turvallisuussyistä tarvitsisin kahden tilaisuuteen osallistuvan henkilön yhteystiedot (nimi, s-posti ja puhelinnumero). Tämä siitä syystä jos tilaisuuden aikana tapahtuu jotain ja meidän tarvitsisi saada otettua teihin yhteyttä.
VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT:
Linkissä varaus- ja sopimusehdot:
https://saunat.fi/varaus-ja-sopimusehdot.

Sauna Lauttasaari on merellisessä ympäristössä sijaitseva sauna- ja kokoustila, joka koostuu tilavasta loungesta, hyvän kokoisesta saunasta ja upeasta kattoterassista. Tiloissa mahtuu järjestämään jopa 40 henkilön tilaisuuksia. Paikalle on helppo saapua hyvien liikenneyhteyksien ansiosta ja myös pysäköintitilaa löytyy runsaasti lähikaduilta.
Lauttasaaren edustustiloja voi käyttää monipuolisesti esimerkiksi kokoustiloina tai illanviettopaikkana. Suuret ja avarat tilat sopivat esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin, polttareiden viettoon tai rauhallisiin saunailtoihin. Suuren pöydän ääressä mahtuu ruokailemaan ja pitämään kokouksia jopa 12 hengen porukalla. Tämän ansiosta Lauttasaaressa on mukava järjestää kokoukset, tiimipäivät ja muut yrityksen tilaisuudet. Lauttasaaren tilassa on myös viihtyisä terassi, jossa on mukava viettää iltaa ja vilvoitella löylyjen välissä. Tilavan kylpy- ja löylyosaston yhteydessä on lisäksi rentouttava poreamme. Tiloissa voi juhlia klo 04 asti.
Tilavuokran hintaan kuuluu myös tilojen normaali loppusiivous, sekä pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle.
Melkonkatu 28, 00210 Helsinki, Suomi

Lauttasaari edustustilan varustus:
Viihderatkaisut
Tila on varusteltu muun muassa perus äänentoistolla ja siellä on Marshall-merkkiset kaiuttimet. Tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit!
Tilaratkaisut
Lauttasaaren tiloihin kuuluvat saunatilojen lisäksi tilavat oleskelutilat. Neuvottelupöydässä on tilaa 12 henkilölle, jonka lisäksi tilassa on mukava sohvaryhmä. Tiloissa on hyvin varusteltu keittiö, tilava löylyhuone sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat.
Sauna- ja suihkutilat
Tilassa on hiustenkuivain, sekä pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle. Et tarvitse myöskään vartalonpesuaineita tai shampoota, sillä ne ovat suihku- ja pesutiloissa valmiina. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa n.10-12 saunojaa.
Ohjeistuksen kiukaan käytöstä saat tulo-ohjeiden mukana, sekä käynnistysohjeet löytyvät joka saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiö
Voit tuoda tiloihimme omat ruoka- ja juomatarjoilut tai tilata tarjottavat kauttamme. Voit tutustua herkullisiin menuvaihtoehtoihimme. Lisää tietoa catering-palveluistamme ja tilaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Keittiön varusteluihin kuuluu jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, mikro, astianpesukone sekä uuni. Lisäksi tilasta löytyy astiasto 24 henkilölle, joka sisältää: viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.
Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl
-Catering – alkaen 29€/hlö
-Lisäsiivous 55 €/h
Tilojen soveltuvuus
-Löylyhuone 10-12 henkilölle
-Juhlat jopa 40 henkilölle
-Kokoukset 20 henkilölle
-Tilat on mahdollista varata jopa klo 04.00 asti

Rosario responded in

Tulen joskus klo 20 aikoina

Rosario responded in

Tulen joskus klo 20 aikoina. Mulla kai Enverin tai Danilon numero jossakin 😅

Jouni

Laitan ovikoodin tänne jahka saan sen (tiedän vasta vähän ennen kuutta). Ja mun puhelin on 0503495619.

T. Jouni

Rosario

Ok. Kerrothan tarviko pyyhe olla vai onko siellä tarjoilla

Jouni

Pyyhkeet löytyy saunalta.

Jouni

Sisään pääsee vain avaimella, ilmoitelkaa kun olette alaovella, 0503495619

Visiting players can sign up using a link

Statistics

Pelaaja 6 2
Valmentaja 0 0
Yhteyshenkilö 0 0
Visitors 0
Total In 6 Out 2
Previous / Next In Out
Muu Sat 30.9.2023 at 23:45 16 1
Harkka Sun 1.10.2023 at 10:00 10 5
Muu Wed 4.10.2023 at 18:00 6 2
Harkka Sun 8.10.2023 at 10:00 13 3
Harkka Sun 15.10.2023 at 10:00 10 6

View all events